Picture
WUHUU!! PITKÄSTÄ AIKAA! :D Joo, eli en siis oon vähän aikaa jaksanut/viitsinyt avata tätä tietokonetta ja päivittelyt jääneet selvästi vähemmälle. Nyt Aamupoikien 24h lähetyksen myötä sain innostuksen takaisin ja nyt päivitelläänkin aamu kuuteen asti!
Nyt yöllä siis luvassa kisatulosten päivittelyä ja muutenkin kaikki laitetaan taas ajantasalle. Kaikkia varmaan kiinnostaa tuo otsikko. Kaikki ryntää ens tiistaina NRJ:n nettisivulle kuunteleen Aamupoikien uuden biisin! <3 Ihana, sen voin sanoa!
Ja pakko hehkuttaa nyt vähän tuon studion tunnelmia, vaikkei ketään selvästi kiinnostakkaaan. DJ Hande <33 ÄÄÄ!!! Parasta 

 
 
Picture
Tänään en ole kauheasti ehtinyt koneelle, mutta lisäsin muutaman osallistujan kisoihin, kirjoitin valmennuksen ensimmäisen kommentin ja lisäilin kisatuloksia. Tai lisäilin niitä kyllä jo eilen.
Päätin nyt laittaa tähän postaukseen tuon kuvan, ihan vain kesän muistoksi. 
Loppuviikosta taitaa koneella oleilu vähentyä, menen katsokaas mammalle eikä tabletilla oikein jaksa mitään jätti päivityksiä suorittaa. On siellä konekkin, mutta mamma varaa sen aina iltaisin :D
Sanon vielä sen, että tuosta viime postaus on näköjään jäänyt kesken. :D En nyt muista mitä mun piti siihen laittaaa...mutta jotain kuitenkin..

 
 
Nyt on tässä päivän mittaa lisätty Halloween-juhlaan osallistumisia. Lisää kyllä kaivattaisiin, vasta valmennus täynnä. Pukukisaan, ja agilityyn, sekä karkkikierrokselle tarvittaisiin osallistujia. 
Omalla koneella olo ei nyt juurikaan kiinnosta, joten käytän siskon mäkkiä.
Mainostuksien ansiosta talli on kyllä saanut tuplasti enemmän kävijöitä, ja sehän tietenkin vain v
 
 
Picture
Hellou!
Päivittelin Jetalle kisatuloksen ja Romeo sai taas piirretyn kuvan itselleen :) Kuvasta saamme kiittää ihanaa Tohvelirakasta. Lisäksi tein Rasmukselle sivut.
Jos näitä postauksia ketään lukee, niin laittakaa vieraskirjaan millaisia tapahtumia haluisitte. Jouluksi on tulossa joku joulujuhla, mutta siihen tarvitsisin ideoita, mitä lajeja ym. Eli kertokaa mitä lajeja haluatte, sekä muuta ohjelmaa. Esim. kouluvalmennus tai joulumaasto. En nyt osaa selittää tätä, mutta laittakaa vieraskirjaan jotain!
Lisäksi jos joku on innostunut kirjoittelemaan luonteita, sukareita, pkmerkintöjä tai valmennuksia, niin laittakaa ihmeessä viekkuun tai säpöön viestiä! Mielelläni näitä vastaan palkkaakin kirjoittelen :) Tästä tuli nyt vähän sekava....

 
 
Hei kaikki!
Päätin nyt tehdä tämmösen blogin, josta voitte kätevästi seurailla Haaviston päivityksiä ja kommentoiddakin siinä samalla! 
Tänään päivittelin hieman Pepen sivuja, pitäisi varmaan myös noiden muutaman hevosten sivut tehdä. Päivittelin tässä eilen kisalistoja, ja muutama sijoitushan sieltä tuli :) Päätin kirjata nyt vain sijoitukset, koska kaikkien kirjaaminen olisi niin rankkaa, laiska kun olen :D Joillakin hevosilla näkyy vielä kaikki, koska en ole ehtinyt niitä päivittelemään. 
Huomautuksena vielä, että vieraskirjan viestit käyn joka päivä katsomassa. Lisäksi en välttämättä aina muista päivittää viimeistä käynti kertaani. :)
En tähän nyt mitään suurempia keksi :) Muuten olisi kiva jos antaisitte sivuista rakentavaa palautetta, vaikka näiden kommentteihin tai vieraskirjaan!